Oldal frissítése

ScreenShield Prestigio PSP 5517 DUO a telefon kijelzőjére

4,0 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ScreenShield Prestigio PSP 5517 DUO a telefon kijelzőjére

A ScreenShield kiváló minőségű védőfólia, amely megvédi a Prestigio PSP 5517 DUO kijelzőjét a karcolásoktól. Persze egy kis sérülés még nem a világ, de a figyelmedet már régóta megragadják a ronda karcolások a készülékeden, ahelyett, hogy pont úgy nézne ki, mint amikor kicsomagoltad. Az átlátszó struktúra és szilárdság ellenére nem befolyásolja a képminőséget, így a többiek sem ismerik majd fel, hogy a kijelződ egy láthatatlan réteggel van védve.

Az antisztatikus kezelésnek köszönhetően nem kell aggódnod a por miatt, így mindig tiszta színeket és torzításmentes képeket fogsz kapni. A fólia a szemeddel is kíméletes, mivel csökkenteni tudja a káros UV sugárzás intenzitását. Remek áron juthatsz hozzá az elsőosztályú védőfóliához, amelyet vízzel is biztonságosan megmoshatsz, és ha nem sikerülne felhelyezned, akkor sem kell aggódnod, hiszen tapadásából mit sem vesztve, újra felhelyezheted.


Paraméterek és specifikációk:

Alkalmas eszköz:
Prestigio PAP 5517 DUO

Fóliatípus:
Kijelzőre

Főbb jellemzők:

  • Védelem kisebb kopások ellen
  • Tökéletes átlátszóság színes torzítás nélkül a kijelzőn
  • Újra felhelyezhető, ha elsőre nem sikerülne
  • Antisztatikus anyag
  • Moshatóság
  • UV védelem

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kijelzőre

Felület

Felület Fényes
Kód:  SSH011x8k
Termékszám:  PRE-PSP5517D-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20