Oldal frissítése

ScreenShield fólia Asus MeMO Pad 10 ME102A kijelzőre

4,5 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ScreenShield fólia Asus MeMO Pad 10 ME102A kijelzőre

A ScreenShield kiváló minőségű védőfilmje megóvja az Asus MeMO Pad 10 képernyőjét a karcolásoktól. Ez nem eredményezheti a hibás működését, de a figyelmedet már régóta megragadja a karcolódást a készüléked helyett, mintha csak kicsomagolná. Az átlátható struktúra erőssége ellenére nem befolyásolja a képminőséget, és mások sem ismerik fel, hogy a képernyőjét láthatatlan réteg védi.

Az antisztatikus kezelésnek köszönhetően nem kell aggódnia a por miatt, így mindig élénk színeket és torzításmentes képeket fog látni. A film szemmel látható, mivel csökkentheti a káros UV sugárzás intenzitását. Üdvözlő áron megkapja az első osztályú védőfóliát, amelyet vízzel biztonságosan le lehet mosni, és ha nem sikerül megragadnia, újra tapadás nélkül alkalmazhatja.

Paraméterek és specifikációk:

Szánt:
Asus MeMO Pad 10 ME102A

Fólia típus:
A kijelzőn

Főbb jellemzők:

  • Védelem kisebb kopások ellen
  • Tökéletes átlátszóság színes torzítás nélkül a kijelzőn
  • Újra alkalmazza, ha az első kötési kísérlet meghiúsul
  • Antisztatikus anyag
  • Moshatóság
  • UV védelem

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kijelzőre
Kód:  SSH011y9n2
Termékszám:  ASU-ME102A-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20