Oldal frissítése

ScreenShield THL 5000 Ultraphone képernyőre

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ScreenShield THL 5000 Ultraphone képernyőre

Védje ScreenShield minőségi fóliával a telefonja kijelzőjét, így az hosszú távon megőrizheti eredeti állapotát. A fólia felhelyezése csak néhány másodpercet vesz igénybe, a védelem viszont hosszú időre tökéletesen garantált a karcolások és sérülések ellen.  A maximálisan áttetsző fólia emellett megbízhatóan lefedi a már meglévő, kisebb karcolásokat is.
A ScreenShield fólia megbízhatóan minimalizálja a képernyőt érő sérülések kockázatát, továbbá a szennyeződések lerakódását, így az hosszú távon megőrizheti eredeti állapotát. Diszkrét kinézetének köszönhetően jelenléte szinte észrevehetetlen marad és a legkisebb mértékben sem befolyásolja a készülék használati élményét. A fólia extrém tartósságát bizonyítja, hogy a gyártó élettartam garanciát is vállal rá. 

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
ScreenShield védőfólia
ScreenShield spatula
Tisztítókendő
Applikációs folyadék

Jellemzők:
100% garancia a különböző módokon előforduló karcolások ellen
Rendkívüli tartósság és a teljes áttetszőség
Lefedi a más meglévő, kisebb karcolások
Élettartam garancia a fóliára
Egyszerű felhelyezés, amely nem hagy nyomot

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kijelzőre

Felület

Felület Fényes
Kód:  SSH033t
Termékszám:  THL-5000UP-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10