Oldal frissítése

SCHWARZKOPF TAFT Power Sport Mega Strong Gel 3 × 150 ml

Kiegészítők a termékhez

SCHWARZKOPF TAFT Power Sport Mega Strong Gel 3 × 150 ml

A Taft Power Sport hajzselé olyan férfiak számára készült termék, akik professzionális stílusra vágynak. Tapasztald meg a tartós, végső rögzítést kompromisszumok nélkül. A terméket kifejezetten speciális frizura létrehozására fejlesztették ki. Az ultra finom receptnek köszönhetően a legjobb, egész napon át tartó frizurák könnyedén elérhetők, ragacsosság nélkül. A gél nem hagy maga után maradékokat a hajban és könnyen fésülhető. A TAFT Power Sport Mega Strong új, koffeinnel dúsított, hatékony erősítő formulája garantálja a haj rendkívüli erősítését a gyökerektől a hajvégekig.

Hatóanyagok:
B-provitamin, amely erőt és volument nyújt a hajnak

Hajtípus:
nedves és száraz

Rögzítés mértéke:
5

Használat:
egyenletesen vidd fel száraz vagy nedves hajra

Összetétel:
Aqua, AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Polyquaternium-4, Phenoxyethanol, PEG-12 Dimethicone, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, DMDM Hydantoin, PEG-32, Niacinamide, Panthenol, Benzophenone-4, Caffeine, PEG-14M, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Methylparaben, Limonene, CI 60730

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 450 ml

Rögzítés szöge

Tartás Extra erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  STL088s
Termékszám:  STL088s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15