Oldal frissítése

SCHWARZKOPF TAFT Power Mega Strong 3 × 250 ml

Kiegészítők a termékhez

SCHWARZKOPF TAFT Power Mega Strong 3 × 250 ml

Megaerős tartás bármilyen helyzetben és minden időben a megaerős és független nők számára? A SCHWARZKOPF TAFT Power Mega Strong 250 ml-es megaerős hajfixáló lakk éppen neked szól. A csodás összetevő, amely tökéletesen erősíti a hajat, ugyanakkor stimuláló hatású, nem más, mint a hatékony koffein. A koffeinnel ellátott Taft Power garantálja a valóban tartós rögzítést akár 48 órán keresztül, ragacsos hatás és a termék maradványai nélkül, amelyek megfosztanák a hajad a fényes és egészséges megjelenéstől. A Taft Power Express használatával nem kell aggódni többé, hogy a frizurád elnehezül, éppen ellenkezőleg, a hajad szellős marad, mégis 100%-ban megerősödik a gyökerektől a hajvégekig. Ezenkívül a SCHWARZKOPF TAFT Power Mega Strong hajlakk véd a napfénytől, és hajadat tartósan megerősíti. Használd kb. 30 cm-es távolságból rövid fújásokkal. Ha elképesztő volumenre vágysz, akkor pedig közvetlenül a hajtövekre vidd fel a lakkot.

TAFT POWER - Az erős személyiségek megerős hajformázójának fő előnyei: 

  • Megaerős rögzítés egész napra, bármilyen időjárás esetén
  • Csodálatos és erősítő koffeinösszetétel
  • Mondj búcsút az elnehezült, nehezen mosható hajtömegnek
  • A gyökerektől a hajvégekig 100%-ban erős haj

Összetétel:
dimethyl ether, alcohol denat., aqua, octylacrylamite/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, aminomethyl propanol, vinyl caprolactam/vp/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, parfum, niacinamide, panthenol, limonene, linalool, citronellol, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone.

Hajtípus:
minden hajtípusra

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Rögzítés szöge

Tartás Extra erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  STL063s
Termékszám:  STL063s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15