Oldal frissítése

SCHWARZKOPF SCHAUMA Keratin Strong 400 ml

4,6 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCHWARZKOPF SCHAUMA Keratin Strong 400 ml

A Schwarzkopf Schauma legújabb hajápoló receptje belülről erősíti a haj szerkezetét, és 95% -kal csökkenti a haj töredezettségét.
Megfelelő táplálást biztosít, és segít megőrizni a haja egészségét és  ragyogó csillogását. Használata természetes fényű, erős és gyönyörű hajat eredményez a gyökerektől a hajvégekig. A Keratin Complex tökéletes gyógyír az elvékonyodott hajnak.


Kimutatott hatása: A Schauma a benne lévő proteinekkel 100% -osan biztosítja hajának a megfelelő tápanyagot. Szép és egészséges csillogást biztosít.

Fontosabb jellemzők

Alkalmazás:
Vigye fel a nedves hajra, mossa meg a haját, majd öblítse le bő vízzel!
Tulajdonságok:
A terméket úgy tervezték, hogy hajának finom puhaságot kölcsönözzön. Optimális eredményeket érhetünk el a rendszeres használat során. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Űrtartalom:
400 ml

Összetétel

Aqua, nátrium-lauril-szulfát, kámamidopropil-betain, nátrium-klorid, hidrolizált keratin, pantenol, Simmondsia Chinensis magolaj, dinátrium-cocoamphodiacetate, glycyl distearate, PEG-7 glyceryl cocoate, nátrium benzoate, citricum, Laureth-4, cocamide MEA, parfüm, polyquaternium -10, hidrogénezett ricinusolaj, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, glicerin, limonén, linalool, butilfenilmetilpropionális, propilénglikol, hangyasav, fenoxi-etanol, CI 60730, CI 17200

Kód:  VLS449
Termékszám:  9000100852333
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20