Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SCHWARZKOPF Professional Osis+ Flexwax 85 ml

5 11 értékelés

SCHWARZKOPF Professional Osis+ Flexwax 85 ml

A hibátlan stílust keresed? Szeretsz játszani a hajaddal, és izgalmas frizurákat készíteni? Akkor elégedett leszel ezzel a termékkel, amely biztosítja, hogy még a legkisebb tincs is a helyére kerüljön. Terméket, amely minden frizurához tökéletes. Az ultra-krémes Schwarzkopf Professional wax az, amely mindig is hiányzott a tökéletes frizurádhoz.  

Miért jobb, mint a piacon kapható végtelen számú egyéb termék? A hibátlansága miatt! Más termékek megkeményednek, és megszáradnak idővel - ez a wax egész nap krémes marad, így egy korlátlan számú újraformázásra nyújt lehetőséget. Továbbá, nem teszi zsírossá a hajat, nem terheli a haj szerkezetét, és nagyon könnyen kiöblíthető.

Alkalmas:
Minden hajtípushoz. Rögzítés mértéke: 4

Alkalmazás:
Dörzsöld a hajba, majd készítsd el a frizurát vagy formázd a hajat.

Hatóanyaga:
Wax, emulgeálószerek és lágyítószerek gondosan válogatott kombinációja.

Összetétel:
Aqua (Water / Eau), Cera Alba (Beeswax), Petrolatum, VP / VA Copolymer, Cetyl ethylhexanoate, Copernicia cerifera (Carnuaba) Wax, Octyldodecyl Stearate, stearic Acid, palmitic Acid, Propylene Glycol, Steareth-21, Phenyl Trimethicone, Hydrogenated microcrystalline Wax, PPG-5-Ceteth-20, Stearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Aminomethyl propanol, Carbomer, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, CI60730 (Ext. Violet 2) CI17200 (Red 33).

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Hajformázó viasz

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml

Sorozat szerint

Sorozat szerint Osis

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Fényesítő, Dúsító
Kód:  KSVL2798
Termékszám:  4045787669640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05