Oldal frissítése

Schleich Lovarda lovassal és lovakkal 42344

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich Lovarda lovassal és lovakkal 42344

Egy lovakkal teli istálló birtoklása és rendben tartása nem könnyű feladat. A Schleich játékkal azonban alaposan felkészülhet a kihívásokra. Minden részlet hű utánzata egy igazi ménesnek, egy óriási előnnyel - ez a modell bármikor módosítható és szabályozható bármilyen tetszőleges módon. A fedett istálló mellett rendelkezésére állnak, dobozok, sok mozgatható alkatrész, a lovas és két teljesen felszerelt lova, utóbbi szintén számos tartozékból áll amely az egész istállót rusztikussá teszi. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy figyelmet fordítottak a részletekre
  • Az istálló elosztása szabadon alakítható
  • A szett számos szép kiegészítőt tartalmaz
  • Valósághűen utánozza, milyen az élet a pajtában
  • Számos mozgatható játék tartozék növeli a játék hitelességét

Csodálatos élet a Schleich istállóban

Épp most tért vissza az elégedett kanca a csikójával a sétáról, és már csak arra vár, hogy a lovas megitassa és lekefélje őket. Közben a lovak visszavonulhatnak pihenni a tágas istállóba. Az egyedülálló boxok szintén részei a csomagnak, a fedett pajta az utolsó részletig átgondolt. Nyitható ablakai és ajtói vannak, amiket színes cserepes növények díszítenek, emellett a tető teljesen eltávolítható. A Schleich játékokra jellemző részletgazdag kidolgozással készült.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Méretek:
30 × 58 × 40 cm

Ajánlott kor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 58 cm

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz

Méret

Méret Nagyméretű

Sorozat

Sorozat Horse Club

Téma

Téma Építmények
Kód:  HRAif1435
Termékszám:  4005086423442

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20