Oldal frissítése

Schleich 14726 Lion roaring

5 2 értékelés
2 690 Ft

Schleich 14726 Lion roaring

A német Schleich gyártó Wild Life kollekciójába tartozik ez az ordító oroszlán figura. Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott részleteivel emelkedik ki. A 10,7 × 6,6 × 4,6 cm-es figura hű másolata az igazi állatnak. Fedezze fel gyermekeivel a gyönyörű szafari világát a Schleich figuráknak köszönhetően, melyek kiváló gumi anyagból készültek, így élettartamuk hosszú. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A Schleich - ordító oroszlán figura főbb jellemzői

  • Schleich kézzel festett figura
  • Az oroszlán hű, részletesen kidolgozott másolata
  • Az ordító oroszlán minőségi, tartós gumiból készült
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Fedezze fel az oroszlánok lenyűgöző világát

Az oroszlánok az egyedüli nagymacskák, amelyeknél a hímek nagy sörénnyel rendelkeznek. A sörény egyértelműen megkülönbözteti őket a nőstényektől. Az oroszlánoknál 5 évbe telik, mire a sörényük teljesen megnő. Minél nagyobb az oroszlán sörénye, annál rémisztőbb hatást kelt a területére behatolók számára. Ez az egyetlen olyan állatfaj, amely együtt, csordában vadászik - még akkor is, ha ez a feladat általában a nőstények dolga marad. Tekintettel arra, hogy a gepárddal ellentétben nem nagyon gyorsak, erejüket tekintik büszkeségüknek. Különböző irányból veszik körbe zsákmányukat, és meglepetésszerűen csapnak le rá. Ezzel a módszerrel képesek megölni a nagy patásokat, mint például a gnút, zebrát, de a bivalyt és a gyengébb elefántot is.

Paraméterek

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 6,6 cm

Tulajdonságok

Fajta Állatkák
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Sorozat

Sorozat Wild Life

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAjd0564
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005086147263

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10