Oldal frissítése

Schleich 14567 Dilophosaurus

4,6 7 értékelés
Leárazás -13 %
4 580 Ft 5 290 Ft

Schleich 14567 Dilophosaurus

A gyermekek kiváló minőségű és hiteles kivitelezésükért szeretik a kézzel festett Schleich figurákat. A Schleich figurák biztonságos és tartós gumiból készülnek, amely megfelel az Európai Unió összes biztonsági szabványnak. A kézi festés biztosítja, hogy minden figura eredeti legyen. A játék 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

Fő jellemzők

  • minőségi és hiteles kidolgozás
  • biztonságos és tartós gumiból
  • mozgó állkapocs
  • kézzel festett
  • 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Ősállat - Dilophosaurus

A Dilophosaurus ősállat kézzel készített 15,5 × 8,5 × 11,5 cm-es modellje az őskor első húsevő dinoszauruszainak egyikét ábrázolja. A figurának mozgó állkapcsa van, amelyek a valóságban nagyon élesek voltak, és fogásuk halálos volt. A jellegzetes, hosszú, erős hátsó lábak sem hiányoznak, amelyeknek köszönhetően ez a lény közel 40 km/h sebességgel tudott mozogni. A modell a Schleich figurák minden rajongójának gyűjteményébe illik.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek és valamennyi magyar jogszabálynak. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 14,1 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Sorozat

Sorozat Dinosaurs

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif1472
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005086145672

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20