Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Scanpart Vízkőmentesítő tabletták kávéfőzőkhöz

4,7 34 értékelés

Scanpart Vízkőmentesítő tabletták kávéfőzőkhöz

Automata kávéfőzővel rendelkezel otthon, amelyet szeretnél megtisztítani? Ne habozz és szerezd be ezeket a tablettákat a hatékony vízkőoldás érdekében. Eszpresszó gépekhez, kávéfőzőkhöz és vízforralókhoz ideális, amelyekről hatékonyan eltávolítja a vízkövet. A Scanpart vízkőoldó nem csak a készülék karbantartására alkalmas, de hosszú élettartamot és problémamentes működést is biztosít számára. Kávéfőződ vagy vízforralód olyan lesz, mint új korában, és semmi sem állhat a finom kávé élvezetének útjába. 

A Scanpart vízkőoldó tabletta legfontosabb jellemzői

  • Teljesen automata kávéfőzőkhöz, eszpresszógépekhez és vízforralókhoz alkalmas
  • Hatékonyan eltávolítja a vízkövet
  • Meghosszabbítja a készülék élettartamát
  • A csomag 6 tablettát tartalmaz

Paraméterek

Típus

Típus Tabletta
Kód:  SCAOC005
Jótállás: 25 hónap
Termékszám:  2790000845

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15