Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Scanpart Folyékony vízkőmentesítő automata kávéfőzőkhöz, 250 ml

4,8 41 értékelés

Scanpart Folyékony vízkőmentesítő automata kávéfőzőkhöz, 250 ml

Automata kávéfőzővel rendelkezel otthon, amelyet szeretnél megtisztítani? Ne habozz és szerezd be a Scanpart speciális, 250 ml-es folyékony vízkőoldóját, amely teljesen automata kávéfőzők számára alkalmas. Hatékonyan eltávolítja a vízkövet, valamint semleges illattal rendelkezik, így nem hagy nyomot maga után. A Scanpart vízkőoldó nem csak háztartási készüléked karbantartására alkalmas, de hosszú élettartamot és problémamentes működést is biztosít. Kávéfőződ olyan lesz mint új korában, és semmi sem állhat a finom kávé élvezetének útjába.

A Scanpart vízkőoldó legfontosabb jellemzői

  • Teljesen automata kávéfőzők számára alkalmas
  • A Scanpart vízkőoldó semleges illattal rendelkezik
  • Hatékonyan távolítja el a vízkövet
  • Meghosszabbítja a készülék élettartamát

Térfogat:
250 ml


Paraméterek

Típus

Típus Folyékony

Tulajdonságok

Űrtartalom 0,25 l
Kód:  SCAOC002
Jótállás: 25 hónap
Termékszám:  2790000649

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10