Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

KÄRCHER SC 3 EasyFix Premium

4,8 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KÄRCHER SC 3 EasyFix Premium

Tisztítsa meg a kemény padlókat, a burkolólapokat, a mosogatót vagy akár az egész fürdőszobát a Premium SC 3 EasyFix gőztisztítóval . 30 másodperc után a készülék készen áll a tisztításra. Az SC 3 EasyFix Premium mindent tisztít, vegyszerek nélkül, környezetbarát. Az újratölthető víztartály és az automatikus vízkőtelenítő patron időt takaríthat meg. Konzisztens alkalmazás esetén eltávolítja az összes baktérium 99,99% -át, amelyek általában megtalálhatók az otthoni kemény padlón. A tisztító többek között kétlépcsős gőzvezérlést is kínál, hogy megfeleljen a felszíni gőznek és a szennyeződés mértékének. Kényelmes kikapcsolás és bekapcsolás egyetlen gombbal.




Az SC 3 EasyFix Premium gőztisztító főbb jellemzői

  • Tisztítsa meg a kemény padlókat, a burkolólapokat, a mosogatót vagy akár az egész fürdőszobát
  • Környezetbarát
  • Kétlépcsős gőzvezérlés a gőznek a felülethez és a szennyeződés mértékéhez történő igazításához
  • Az SC 3 EasyFix Premium gőztisztító mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik
  • Tartálytal van felszerelve, amelyet könnyen meg lehet tölteni az integrált töltőcsatornával
  • Intelligens vízkőoldó patron
  • Ergonomikus alakú EasyFix padlófúvóka
  • Biztonsági szelep és gyerekzár biztosítja a biztonságot a tisztítás során
  • Gazdag kiegészítőket kínál

30 másodperc

Az SC 3 EasyFix Premium gőztisztító előnye, hogy mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik . Ez lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan elkezdje használni, és még a legtöbb szennyeződést is megsemmisítse.

Padlófúvóka EasyFix

Az ergonómiailag kialakított EasyFix padlófúvóka rugalmas illesztési és lamellás technológiával biztosítja a tökéletes tisztítási eredményt. A mikroszálas padlószövet könnyen csatlakoztatható a fúvókához, amely rögzíthető a szorítórendszer segítségével, és szennyeződésekkel való érintkezés nélkül ismét eltávolítható. Az SC 3 EasyFix Premium gőztisztítóval a padló tökéletesen rendben lesz.



Intelligens vízkőoldó patron

Az SC 3 EasyFix Premium gőztisztító olyan tartállyal van felszerelve, amelyet probléma nélkül meg lehet tölteni az integrált töltőcsatornával. Az intelligens vízkőoldó patronnak köszönhetően a feltöltött víz teljesen automatikusan vízkőteleníti és megszakítás nélkül biztosítja a folyamatos gőzt. Ezenkívül parkolóhelyet kínál a padlófúvóka számára.

A biztonság először

A tisztítás során egy biztonsági szelep gondoskodik az Ön biztonságáról. Ha gyermeke van, akkor biztosan értékelni fogja a beépített gyermekzárat , amely megvédi gyermekeit a véletlenszerű kezeléstől. Az SC 3 EasyFix Premium gőztisztító biztonságos és hatékony készülék.


Parní čistič SC 3 EasyFix Premium

Gazdag tartozékok

Az SC 3 EasyFix Premium gőztisztító sokoldalú. Gazdag kiegészítőket kínál, amelyek segítenek otthonának takarításában. Tartalmazza a fúvókát, a kézi fúvótát, a fúvókát, a gőztömlőt pisztollyal, kerek kefét (kicsi) és kerek kefét (nagy). 2 mikroszálas kendő található a tépőzárashoz és a vízkőmentesítő patron. Ezenkívül a szőnyegpadlók egyszerűen felfrissíthetők a mellékelt szőnyegglátóval. A főzőlaptól a nehezen elérhető helyekig a fürdőszobában mindent gyorsan és egyszerűen megtisztíthat. Ezen felül a tisztítás mindig higiénikus és hatékony.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 900 W
Tartály térfogata 1 l
Gőznyomás 3,5 bar

Funkciók

Funkciók Gyermekzár, Biztonsági szelep, Állítható gőzkimenet
Kód:  KARPC477
Termékszám:  1.513-160.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05