Oldal frissítése

SAVO Chlorine Free Antibacterial Floor Cleaner 1l

4,9 54 értékelés
1 590 Ft

SAVO Chlorine Free Antibacterial Floor Cleaner 1l

A SAVO hagyományos márkájú, klór nélküli antibakteriális anyag hasznos segítő az otthon gondozásában. Ez a mosószer elsősorban padlóburkolatokhoz készült, de felhasználható az összes mosható felület tisztítására is . Mivel a kompozícióban No. kémiai szag és klór, a termék olyan felületekre is alkalmas, amelyekkel a gyermekek érintkezésbe kerülnek - szék, kiságy vagy játék. A SAVO klórmentes antibakteriális anyag eltávolítja az allergéneket, elpusztítja a baktériumokat, tökéletesen tisztavá téve otthonát. A biocid terméket az olyan élelmiszerekkel érintkező konyhai felületeken is felhasználhatja. Háztartása tisztasággal ragyog anélkül, hogy kellemetlen kémiai szaga zavarná azt.

A SAVO klórmentes antibakteriális tulajdonságai padlókhoz

  • Padlófertőtlenítő a hagyományos SAVO márkából
  • A mosószer az otthon minden mosható felületére is alkalmas
  • Nincs kémiai szag
  • A antibakteriális Savo klór nélkül eltávolítja az allergéneket és a baktériumok akár 99,9% -át
  • Gyerekjátékokhoz, székekhez, kiságyakhoz stb. Is alkalmas
  • A klórmentes készítmény hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, és ideális mindennapi fertőtlenítéshez
  • Élelmiszerrel érintkező felületeken is használható

Összetétel:
Fertőtlenítőszer: alkil (C12-16) benzil-dimetil-ammónium-kloridok 0,75 g / 100 g, kevesebb mint 5% nemionos felületaktív anyag, kationos felületaktív anyag, parfüm

Értesítés:
A palackot tartsa szorosan lezárva és gyermekektől elzárva. Kerülje a belélegzést, és kerülje a szembe jutást, mert ez súlyos irritációt okozhat. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Ha kontaktlencséket visel, vegye le azokat. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Ne fogyassza el a terméket, és ne keverje össze más termékekkel.

Ne használja:
Ne használja lakkozott fa, linóleum és márvány felületén. Finom vagy atipikus felületekre történő felvitel esetén először próbálja ki a tisztítószert egy kicsi, nem észlelhető felületre.

Összetétel

Disinfectant: alkyl(C12-16)benzyldimethylammonium chlorides 0,75 g/100 g, Less than 5 % non-ionic surfactants, cationic surfactants, perfume

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 1 db

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Padlóra

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Tulajdonságok

Tulajdonságok Klórmentes
Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Felület típusa

Felület típusa Minden típusú felületre

Típus

Típus Tisztító, Fertőtlenítő
Kód:  CIS468
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717163944318

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15