Oldal frissítése

Savage Gear Imitace netopýra 3D Bat 10cm 28g Black

Savage Gear Imitace netopýra 3D Bat 10cm 28g Black

Ez a műcsali a vízbe eső denevért utánozza. A legapróbb részletekig gondosan kidolgozott, 3D-s test rendkívül csábító a halak számára. A csali teste strapabíró ABS műanyagból, szárnyai rozsdamentes acélból készülnek. A szárnyak a vízbe éréskor és vontatáskor csapkodnak, loccsanó, fröcskölő hangokat adnak ki a vízfelszínen. A műcsali többféle méretben és színben elérhető.

Fő jellemzők

  • ellenállhatatlan a sügér, csuka és harcsa számára
  • csobbanó, fröccsenő hangot kelt mozgatás közben
  • gondosan kiegyensúlyozott
  • éles Savage Gear hármashoroggal szerelve
  • élethű utánzata a sebesült denevérnek
  • többféle méretben és színben elérhető

Gondosan megtervezett műcsali

Ennek a műcsalinak a mozgása kifinomult, de egyszerű technikát igényel. A víz felszínén vontatva a rozsdamentes acélszárnyak csapdosnak, a test remeg, s mind e közben tisztán hallható fröccsenő hang keletkezik. Ez a viselkedés, valamint a műcsali formája fölkelti a ragadozóhalak figyelmét, és kapásra ingerli őket akár nagyobb távolságból is. A wobbler tökéletesen utánozza a vízbe esett sebesült denevért, amely igyekszik kiúszni a partra. Eredményességét növeli, ha változó intenzitással mozgatjuk a vízfelszínen.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hossz 100 mm
Kialakítás Úszó
Csörgő Nem
Tömeg 28 g
Kód:  JVR066092
Termékszám:  5706301583277

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10