Oldal frissítése

Satellite set 80 Single LNB műholdvevő parabolafej

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Satellite set 80 Single LNB műholdvevő parabolafej

Egy jó minőségű eszközzel szeretnénk megismertetni, amely lehetővé teszi a műholdas vételt otthonában, egy apartmanban, vagy akár nyaralójában. Ez a készlet tartalmaz egy műholdas átalakítót 80 cm-es tányérral, és a szükséges kábeleket. A műholdas átalakító célja, hogy megbízható működést biztosítson mindenkinek. A design biztosítja a magas jel erősséget és az alacsony zajszint számot.

A Minőségi 80 cm átmérőjű tányér biztosítja a kiváló tartósságot, minőséget és a teljesítményt. A felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést, valamint a későbbi könnyű módosításokat. A csomag tartalmaz 1 db 10 m-es F kábelt , 1 db 5 méteres F kábelt, és egy 50 cm-es kábelösszekötőt.

A készletet arra tervezték, hogy csatlakozzon a TV beépített műholdvevőjéhez (DVB-S vagy DVB-S2), de szintén alkalmas Skylink az ASTRA 23.5 ° E vagy az Astra 19.2 ° E vagy más műholdak jelének fogadására, amit az ügyfél kiválaszt. Mindig csak egyhez tud csatlakozni.

FIGYELEM - belépőkártyát, vagy CI modult a fizetős műholdas csatornákhoz külön kell megvásárolni!

Kód:  JT091k
Termékszám:  H07a04

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20