Oldal frissítése

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 56 8G HBM2

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 56 8G HBM2


Élvezd a Sapphire Nitro + Radeon RX Vega 56 grafikus kártya által nyújtott kompromisszummentes játékélményt. Ez a kifejezetten játékra tervezett videokártya probléma nélkül kezeli a 4K és 60 fps játékokat, mint pl. Wolfenstein II, Forza Motorsport 7, Battlefield 1, Call of Duty: World War II, Star Wars Battlefront 2 vagy Prey. Az egyedülálló Chill On funkciónak köszönhetően a kártya akár 13% -kal alacsonyabb átlagos hőmérséklet ér el, 31% -kal kevesebb az áramfogyasztása és kivételesen gyors válaszokat eredményez - akár 32% -kal gyorsabb. A Chill On kompromisszummentes teljesítményt nyújt a másodperc törtrésze alatt.


A SAPPHIRE NITRO + Radeon RX Vega 56 8G grafikus kártya legfontosabb jellemzői

  • Factory-overclocked - akár 7% -kal nagyobb teljesítmény
  • Chill On - alacsonyabb hőmérséklet, kisebb fogyasztás és gyorsabb válaszidő
  • Beállítható LED-világítás - 5 üzemmód vagy teljesen kikapcsolható
  • A Vapor Chamber technológia jobb hőelvezetést tesz lehetővé
  • AMD FreeSync Adaptive Sync támogatással a DisplayPort 1.2a-hoz
  • Három hatékony ventilátor különböző méretben

Értékes a rendkívüli teljesítménynek köszönhetően

Ez a limitált kiadás az AMD VEGA architektúrájából a legjobbat nyújtja csúcsteljesítmény, fejlett hűtés, és végül, de nem utolsósorban, a  rendkívül érdekes design tekintetében. Lépj be az extrém játékok világába, és élvezz magas felbontású képet a monitorodon gyors válaszidővel a tökéletes virtuális valóságodban. A Sapphire Nitro + Radeon RX Vega 56 videokártya már factory overlocked, így akár 7% -kal jobb teljesítményt kínál a többi videokártyához képest.



Nitro+ Vapor Chamber hűtéstechnológiával

Ahhoz, hogy a Sapphire Nitro+ nagy terhelés mellett se lépje túl az optimális hőmérsékletet, a gyártó a Vapor-X grafikus kártyáknál már bizonyított, nagyobb felületet kínáló Vapor Chamber (Vapor Chamber) technológiát alkalmazta a hőelvezétésre. Ennek a hűtőrendszernek köszönhetően elérték az 5° C-ig terjedő hőmérséklet-csökkenést. A hőt három hatékony ventilátor - 2 × 92 mm és 1 × 80 mm-es vezeti el. A széleken lévő két nagyobb ventilátor az óramutató járásával ellentétes irányban forog, a kisebb pedig az óramutató járásával megegyező irányban. Ez biztosítja az optimális légáramlást.


Beállítható LED-es megvilágítás

A Nitro + Radeon RX Vega 56 nemcsak grafikus teljesítményt nyújt, hanem vizuálisan is szerves részét képezi a játéknak. A grafikus kártya ízléses kialakítását a LED világítás egészíti ki. A színeket akár saját magad is megváltoztathatod. Ezt, valamint sok más beállítást tesz lehetővé az új Sapphire TriXX Nitro Glow szoftvert. Öt különböző módot kínál, pl. a megvilágításra, ventilátor sebességének meghatározására vagy a hőmérséklet megadására. A LED azonban ki is kapcsolható. 


A NITRO+ -szal nincs többé nem "szakadás"

Búcsúzz el a szakadozástól, és élvezd a gördülékeny játékot. Az AMD FreeSync technológia eddig nem látott módon, zökkenőmentesen kommunikál a monitorral. A konkurens technológiákkal ellentétben nincs belépési késedelem vagy egyéb akadályok. Teljesen kompatibilis az Adaptive Sync, valamint a DisplayPort 1.2a új szabványával.


Paraméterek

Méret

Szélesség 133 mm
Magasság 54 mm
Mélység 310 mm

Chip

Chip gyártója AMD Radeon
Modellmegjelölés Vega
Stream processzorok száma 3 584×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa HBM2

Órajel

Alap órajel 1 305 MHz
Memória frekvenciája 800 MHz (0,8 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready Premium
Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Három slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 240 W
Ajánlott tápegység 750 W
Kód:  EL792c32
Termékszám:  11276-01-40G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20