Oldal frissítése

SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 590 Special Edition

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 590 Special Edition

 Új videokártyát szeretnél, de nem engedheted meg magadnak az NVIDIA csúcsminőségű GeForce RTX modellt? Akkor az AMD Radeon RX 590 videokártya, amely Polaris 30 chip-el rendelkezik, olyan lesz, mint egy égi ajándék. Ennek köszönhetően nagyszerű játékélményben lehet részed, Full HD felbontásban. A nagyobb felbontású játékoknál szükséges a részletességet csökkenteni az adott játék nehézsége alapján.

A SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 590 Special Edition 8 GB videokártya jellemzői

  • A 12nm-es kivitelezés, amely jelentősen javítja a teljesítményt
  • Innovatív AMD Polaris 30 rendszermag
  • Mintegy 12% -os várható teljesítménynövekedés a Radeon RX 580-hoz képest
  • Jobban teljesített a teszteken, mint a GTX 1060 6GB
  • Kedvezőbb ár a hasonló képességű konkurenseknél
  • Az AMD FreeSync 2 technológia teljes támogatása

A továbbfejlesztett Polaris 30 rendszermag

A SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 590 Special Edition 8GB a legújabb Polaris 30 rendszermagra épít, de emellett érdekes fejlesztéseket is kapott. Ezek közül a legfontosabbak a magasabb órajel és az összességében hatékonyabb teljesítmény. A SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 590 Special Edition 8 GB-os videokártya 1 560 MHz-en fut. A hátsó BackPlate erősítés maximális merevséget biztosít és hozzájárul a hatékonyabb hűtéshez is.

Merülj el a virtuális valóság világában

Az idei év slágerét a lenyűgöző és magával ragadó élményeknek köszönhetjük, a virtuális valóságnak (VR), amik ezelőtt kizárólag a drága high-end kártyák kiváltságai voltak. A Radeon RX 590 modellel az AMD arra törekszik, hogy az ügyfelek többségét megnyerje magának ezzel a technológiával, és a kedvező árcédulának köszönhetően meg is teheti. Maga a GPU 8 GB GDDR5 memóriával rendelkezik. Több mint 7 TFLOPS számítási teljesítmény mellett számos Pascal NVIDIA chipet is értékesítenek, amelyek azonban drágábbak.

Zökkenőmentes játék 4K nagy felbontásban

A csatlakozás modern kialakítással büszkélkedhet. A továbbfejlesztett HDMI 2.0b port mellett, amely 4K-t biztosít 60 fps sebesség esetén, két DisplayPort 1.4-es csatlakozót is találsz. A kibővített kezelőfelület akár 5K (5.120 × 2.880 képpont) vagy 8K (7.680 × 4.320 pixel) felbontást képes kezelni 60 képkocka / másodpercenként. A Freesync támogatja a hibátlan képeket és a HDR-el gondoskodik a nagyszerű színekről. A Polaris architektúra H.265-es gyorsítást biztosít 4K felbontáson, akár 60 fps sebességre is képes.

Csendes és erőteljes NITRO + hűtő különleges kiadásban

A SAPPHIRE az elismert NITRO + hűtővel rendelkezik, amely képes az egész videokártya hatékony hűtésére még extrém megterhelés esetén is. Az egyedülálló technológia és a minőségi alkatrészek biztosítják a kiválóságot. A nagy teljesítmény ellenére a videokártya rendkívül csendes, ami a Fan Control III intelligens ventilátorsebesség szabályozásnak köszönhető. A Quick Connect segítségével gyorsan eltávolíthatod a ventilátorpárokat vagy hozzáadhatod az RGB LED háttérvilágítású NITRO Glow 2-t, hogy egyedi megjelenést biztosíts a készülékednek.


Paraméterek

Méret

Szélesség 260 mm
Magasság 43 mm
Mélység 135 mm

Chip

Chip gyártója AMD Radeon
Modellmegjelölés RX 590
Stream processzorok száma 2 304×
Gyártási technológia 12 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Boost órajel 1 560 MHz
Memória frekvenciája 8 400 MHz (8,4 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os
Ventilátorok száma 2 ×

Fogyasztás

TDP fogyasztás 250 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin + 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 500 W
Kód:  EL765i5
Termékszám:  11289-01-20G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15