Oldal frissítése

SANYTOL Fertőtlenítőszer mosógéphez, 250 ml

4,9 148 értékelés
1 790 Ft

SANYTOL Fertőtlenítőszer mosógéphez, 250 ml

Tudtad, hogy minden mosás után szennyeződések, mosószer-maradványok és vízkő marad a mosógépben, amelyek károsíthatják a azt? És hogy mit tehetsz ellene? Próbáld ki a SANYTOL mosógép tisztítót! A Sanytol klórmentes fertőtlenítőszer, amely az összes baktérium 99,9% -át eltávolítja. A Sanytol tisztítja és fertőtleníti a mosógépet, megszünteti a szagokat és baktériumokat, eltávolítja a szennyeződéseket és a vízkő lerakódásokat. Ezenkívül a tisztítószer hosszú távon javítja a mosógép teljesítményét. A Sanytol használata garantálja a tökéletesen tiszta és fertőtlenített mosógépet, ezáltal a tökéletesen tiszta és friss ruhákat.

A SANYTOL 250 ml-es mosógép tisztító fő jellemzői

  • klórmentes mosógép tisztító
  • eltávolítja a baktériumok 99,9% -át
  • tisztít és fertőtlenít
  • eltávolítja a vízköveet
  • hosszú távon javítja a mosógép teljesítményét
  • könnyen kezelhető
  • A palack 250 ml tisztítószert tartalmaz

Összetétel

<5% nemionos felületaktív anyagok, <5% amfoter felületaktív anyagok, fertőtlenítőszerek, parfümök (limonén), 2-metil-4-izotiazolin-3-on, 2-fenoxi-etanol.

Figyelmeztetés

Tejsavat tartalmaz. Súlyos szemkárosodást okoz. Ha orvosi segítségre van szükséges, vidd magaddal a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsd távol gyermekektől.  Lenyelése esetén hívd fel a Toxikológiai Információs Központot vagy az orvost. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítsd le vízzel néhány percig. Távolítsd el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen eltávolíthatók. Folytasd az öblítést. A tartalmat és a tartályt veszélyes vagy speciális hulladékgyűjtő helyre dobd, ha a tartalmat nem használtad fel teljesen.

Használati útmutató

Helyezd a tiszítószert a mosószeres fiókba - ne adjon hozzá más mosószert. Ne használjon előmosási ciklust. Futtass le egy szokásos mosási ciklust a mosógépen, 60 °C-on ruhák nélkül. Használj kesztyűt. Tisztításhoz és mosáshoz ajánlatos, hogy a tisztítószert 2 havonta használd. Azoknál a régebbi mosógépeknél, amelyeket korábban nem tisztítottak, ismételd meg az első ellátást még egyszer.

Használati útmutató:
alkalmazás előtti figyelmeztetés: a terméket csak üres mosógépben használja. Ajánlott adagolás - 250 ml/1 ciklus. Tegye a tisztítószert a mosószeradagoló-rekeszbe - ne adjon hozzá más tisztítószert. Ne használjon előmosást. Indítson el a mosógépen egy normál mosási programot 60 °C-on, ruhák nélkül. Viseljen kesztyűt.

Az adagolótálca, az ajtó és a tömítések tisztítása:
Vigyázat: Viseljen kesztyűt. Vigyen fel 50 ml terméket közvetlenül egy nedves szivacsra. Tisztítsa le és távolítsa el a szennyeződéseket a mosószertartó-fiókról, az ajtóról és a tömítésekről. Ezután öblítse le és helyezze vissza a gépbe.

A mosógép belsejének tisztítása:
Öntse a flakon fennmaradó tartalmát a mosószeradagoló-rekeszbe. Ne használjon más tisztítószert. Indítson el egy fő mosási programot 60 °C-on, előmosás és ruhák nélkül. A program végén egy tiszta ruhával törölje le az ajtó illesztésein lévő maradványokat.

Ajánlott felhasználás:
javasoljuk, hogy kéthavonta használja a mosógép karbantartása és védelme érdekében. Régebbi mosógépek esetén, amelyet korábban nem tisztítottak, javasoljuk, hogy az első tisztítást kétszer ismételje meg.



Paraméterek

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Folyékony

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  CIS328
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411135665019
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05