Oldal frissítése

Santoku Knife Zwilling Twin Pollux

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Santoku Knife Zwilling Twin Pollux

Ahhoz, hogy kényelmesebb legyen konyhájában a hozzávalók szeletelése, használja a Zwillings's konyhai kést, amely kiváló minőséggel, élességgel és hosszú élettartammal rendelkezik. A megbízható acél fagyálló. Az ergonomikus markolat egy speciálisan kialakított, 145 mm hosszú pengében folytatódik. A kés egy darab acélból készült, első osztályú és egyszerű a használata. 

Legfontosabb jellemzők

  • Ergonomikus markolat
  • Egy darabból készült
  • Fagyálló, edzett acél
  • Alkalmas: halakhoz, húsokhoz és zöldséghez
  • Penge hossza: 145 mm

Santoku

A Santoku egy japán stílusú kés, amely szabad fordításban három stílusú kést jelent. A neve tiszteletet sugall, különleges kialakításának köszönhetően kiváló aprításhoz, vágáshoz és zúzáshoz is. Ezeknek a tulajdonságoknak hála ma már szinte minden háztartásban megtalálható.

Paraméterek

Típus

Kés típus Santoku kés

Penge

Penge hossza 14 cm
Kód:  ZWI027
Termékszám:  30747-141
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05