Oldal frissítése

SanDisk USB Dual Drive Type-C 32 gigabájt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk USB Dual Drive Type-C 32 gigabájt

SanDisk jön a piacra az első dual memóriakártyák ellátott gyors szabványos USB 3.0 és a legújabb típusú USB-C. Mivel lehetővé teszi az adatok rögzítése, mint a számítógépen, majd egyszerűen átviheti az ultrabook vagy tabletta felszerelt ez a legújabb interfész.

Az OTG mindig készen

Nagy rugalmasság a flash meghajtó már támogatja az OTG funkció. Miután csatlakoztatta tabletta vagy más mobil eszköz ezután azonnal lejátszani műsorok, filmek, zene vagy nézet fényképalbumok. Felejtsd csökkentésére. Adatátvitelre könnyen és gyorsan.

Csatlakoztatható sok eszköz

Ez bot automatikusan érzékeli, amint a OTG csatlakozóval a smartphone vagy tabletta. Letöltés SanDisk Memory Zone alkalmazást a Google Play és azt hatékonyan használni - nézni a rendelkezésre álló memória mennyisége, szervezi és az adatok biztonsági mentését fájlokat, például fényképeket kell készíteni. Természetesen az USB stick kompatibilis a PC és Mac számítógépeken.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-C

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 18,8 mm
Magasság 12,7 mm
Hosszúság 42,7 mm
Kód:  DU049z1a
Termékszám:  SDDDC-032G-G46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20