Oldal frissítése

SanDisk Ultra MicroSDXC 128GB Class 10 + SD adapter

4,8 132 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Ultra MicroSDXC 128GB Class 10 + SD adapter


Nemrég vásárolt okostelefont, tabletet, digitális fényképezőgépet vagy kamerát? Szeretné hatékonyan bővíteni ezek tárhelyét? A SanDisk memóriakártyákkal mindez nem jelenthet problémát. Az élet túl rövid ahhoz, hogy arra várjunk, amíg a memóriakártyáról átmásoljuk fényképeinket, zenéinket vagy filmjeinket. A SanDisk Micro SDXC memóriakártya ideális választás a tárhely bővítéséhez, különféle eszközökhöz.


Gyors adatfeldolgozás

A SanDisk memóriakártyák előnye a nagy átviteli sebesség, amely az egyik leggyorsabb a kisméretű Micro SDXC kártyák piacán. A Class 10 előírásoknak való megfelelés ráadásul azt is jelenti, hogy az olyan adatok átvitele, mint például a fotók, a videók, a játékok, a filmek vagy a zenei gyűjtemények, nem tartanak tovább néhány percnél. Így várakozás helyett érdekesebb dolgokat is csinálhat.

SanDisk Micro SDXC 128GB
 

SanDisk
 

Minőség és megbízhatóság

A kártyával együtt egy praktikus, SD formátumú szabványos adaptert is kapunk, amelynek segítségével a kártyát a számítógéphez csatlakoztathatja. Mint minden más Kingston termék, így a Micro SDXC memóriakártyák is alapos tesztelésen estek át. Ezért a modell nagy megbízhatósággal rendelkezik, amelyért a gyártó 99 hónap garanciát vállal.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  DT807h9e
Termékszám:  SDSDQUAN-128G-G4A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20