Oldal frissítése

SanDisk Ultra II 480 GB

4,6 421 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SanDisk Ultra II 480 GB

Növeld számítógéped teljesítményét és élvezd a drámaian rövidebb rendszer betöltési időt és a gyorsabb adatátvitelt, amelynek a régi meghajtók a közelébe sem érnek. Ami korábban percekig tartott, az most pár másodperc alatt lefut. Az innovatív NCache technológia folyamatos, nagy sebességet biztosít, függetlenül a számítógép használati módjától. Továbbá választhatsz a kedvező árú 120 GB verzió és az óriási, 960 GB verzió közül!

Kifejezetten notebookok számára

Ha a notebookodhoz vagy Ultrabookodhoz tervezel SSD-t venni, akkor minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet ez a hatalmas, ütés- és rezgésálló és alacsony energiafogyasztású darab, amely hosszabb élettartamot és kevesebb hőtermelés ígér. A modell egyik előnye a rendkívül halk ventilátor, amely annyira csendes, hogy észre sem veszed, amikor beindul.


Előnyei:

  • A hagyományos merevlemezekhez képest sokkal nagyobb teljesítmény
  • Gyors rendszer felállás és alkalmazás indítás
  • NCache 2.0 technológia a folyamatos, nagy sebességért
  • Alacsonyabb energiafogyasztás a hosszabb akkumulátor élettartamért
  • Ütés- és rezgésálló
Kód:  JV0152a3
Termékszám:  SDSSDHII-480G-G25

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10