Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SanDisk Ultra Fit USB 3.1 16 GB

4,7 746 értékelés
3 700 Ft

SanDisk Ultra Fit USB 3.1 16 GB

Ez a rendkívül apró méretű, 16 GB-os SanDisk Ultra Fit flash drive, amelyet nem pusztán hihetetlen kompaktsága miatt fogsz imádni, hanem gyors adatátviteli sebessége miatt is. Az USB 3.1 segítségével akár 15-ször gyorsabban mozgathatod a filmeket a hagyományos USB 2.0-ás portokkal szemben. A miniatűr mérete biztosítja, hogy ne álljon túlságosan ki a laptopból, így nem fenyeget annak a veszélye, hogy véletlenül letöröd vagy beletöröd a számítógéped USB portjába. Az integrált hurok lehetővé teszi, hogy rögzítsük például a kulcscsomóhoz. Ez a kompakt flash drive-ot Plug & Stay tárolónak tervezték (azaz állandóan az USB portban történő tárolásra tervezve), laptopok, tévék, játékkonzolok, audio rendszerek és rengeteg egyéb eszköz számára.

A SanDisk Ultra Fit USB 3.1 16 GB legfontosabb jellemzői

  • Miniatűr méret
  • USB 3.1 Gen1 interfész
  • Akár 130 MB/s olvasási sebesség
  • Levehető védőburkolat
  • Plug and Stay design

Egy biztonságos flash drive

A SanDisk Ultra Fit olvasási sebessége elérheti akár 130 MB/s-ot is, míg nagy írási sebességének köszönhetően kevesebb, mint 30 másodperc alatt leszel képes teljes filmeket mozgatni az adathordozóra. A SanDisk SecureAcces segítségével akár titkosíthatod is a könyvtárakat, amelyek így "privát" könyvtárakká alakulnak. Ez egy 128 bites AES titkosítási szoftver, amely titkosítja és jelszóval védi az értékes fájlokat az illetéktelen szemek elől. A letölthető RescuePRO Deluxe4 Data visszaállító program segít, hogy egyszerűen visszaállíthasd a véletlenül letörölt fájlokat. A SanDisk Ultra Fit természetesen visszafelé is kompatibilis USB 2.0-ás portokkal.

Paraméterek

Kapacitás

Tárhelykapacitás 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 130 MB/s

Működés és funkció

Anyag Műanyag, Fém
Titkosítás AES-128
Biztonság Szoftveres titkosítás
Kivitel Miniatűr

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 15,9 mm
Magasság 8,8 mm
Hosszúság 19,1 mm
Tömeg 10 g
Kód:  DU049x7f41
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  SDCZ430-016G-G46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05