Oldal frissítése

SanDisk Ultra Fit 16GB

4,7 770 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Ultra Fit 16GB

SanDisk Ultra Fit

Kicsi, de ügyes

A rendkívül kis méretű SanDisk Ultra Fit pendrive 16 GB-os méretének köszönhetően válik tökéletes adathordozóvá a kis notebookok vagy netbookok világában, de használhatod az autórádióba vagy egyéb eszközökhöz csatlakoztatva miközben nagyra fogod értékelni, hogy a pendrive háza alig láthatóan türemlik ki az USB csatlakozóból.


USB 3.0

A számítógéphez a ma már általánozan elterjedt, gyorsabb USB 3.0 interfészen keresztül csatlakozik, amely akár 150 MB/s olvasási sebességet biztosít. A csatlakozó védelmét egy levehető kupak biztosítja. Mivel miniatűr méretű, elfér a zsebben vagy a kulcstartóra akasztva.

SanDisk Ultra Fit

SanDisk 32 GB

Védi az adataidat

Ez lehet az ideális módja annak, hogy fájlokat cserélj több számítógép között, vagy használhatod adatmentéshez is, amikor is a SanDisk SecureAcces szoftver segítségével 2 GB terjedelemig az online tárhelyre is elküldheted az adatokat.


Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 130 MB/s

Működés és funkció

Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 19,1 mm
Magasság 8,8 mm
Hosszúság 15,9 mm
Kód:  DU049y2a1
Termékszám:  SDCZ43-016G-GAM46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20