Oldal frissítése

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 32GB

4,7 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 32GB

Mentsd el a legfontosabb adataidat a multimédiás könyvtárad tartalmának feláldozása nélkül. A gyors USB 3.0 csatlakozó lehetővé teszi a pendrive-on található adatok mentését és lejátszását, miközben minimálisra csökkenti a hosszú várakozási időt.


Mindig készen az OTG-vel

Az OTG technológia támogatásának köszönhetően adathordozódat útközben is csatlakoztathatod okostelefonodhoz vagy tabletedhez a microUSB csatlakozón keresztül. Az eszköz felismerése azonnal megtörténik, így rögtön hozzáláthatsz a sorozatok, filmek vagy a fényképek lejátszásához. Az adatátvitel egyszerű és rendkívül gyors.

Připojitelné k mobilnímu telefonu

Připojitelné k tabletu

Többféle eszközhöz is csatlakoztatható

Az okostelefonok vagy tabletek OTG csatlakozóján keresztül az eszközök azonnal és automatikusan felismerik a pendrive-ot. A SanDisk Memory Zone Google Play-ből való letöltése és használata révén megbizonyosodhatsz a rendelkezésre álló memóriáról, rendszerezheted adataidat és biztonsági mentést is készíthetsz róluk. A pendrive természetesen PC és MAC kompatibilis.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó Micro USB-B

Sebesség

Olvasási sebesség 150 MB/s

Működés és funkció

Funkciók OTG

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 11 mm
Magasság 19,8 mm
Hosszúság 36,6 mm
Kód:  DU049x9h1
Termékszám:  SDDD2-032G-GAM46
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10