Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

SanDisk Ultra Dual C-típusú USB 64 GB

4,8 366 értékelés
Szuper ár
7 000 Ft

SanDisk Ultra Dual C-típusú USB 64 GB

Szabadítsa fel a tárhelyét a fontos dolgoknak, ugyanakkor őrizze meg multimédiás könyvtárának tartalmát! Ez az egyedülálló dual-drive pendrive C-típusú csatlakozóval és nagy sebességű 3.1-es jellemzőivel tökéletes a tartalmak tárolására és átvitelére. A következő generációs interfésszel jelentősen csökkentheti a várakozási időt.


Az OTG funkció mindig készen áll

Egyszerűen csak dugja be a pendrive-ot a telefonjába vagy tabletébe a C-típusú USB csatlakozóba, az OTG funkció segítségével. Ezt követően azonnal lejátszhatja a kedvenc filmjeit, műsorait és zenéit, vagy megtekintheti a fotóalbumait is. Felejtse el az adaptereket egyszer s mindenkorra! Az adatátvitel innentől kezdve könnyen és gyorsan megy majd!

SanDisk Ultra Dual
 

SanDisk Ultra Dual
 

Sok eszközhöz csatlakoztatható

A pendrive-ot a készülék automatikusan érzékeli, amint csatlakoztatja azt az okostelefonjához vagy tabletéhez az OTG csatlakozóval. Töltse le a SanDisk Memory Zone alkalmazást a Google Play áruházból a hatékonyan használat érdekében- kövesse nyomon a rendelkezésre álló memória mennyiségét, kezelje, szervezze és tárolja az adatokat, készítsen biztonsági mentést egyes fájlokról, például a fényképekről. Természetesen az USB stick kompatibilis a PC és Mac számítógépekkel is.

 

Paraméterek

Kapacitás

Tárhelykapacitás 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A, USB-C

Sebesség

Olvasási sebesség 150 MB/s

Működés és funkció

Anyag Műanyag, Fém
Titkosítás AES-128
Biztonság Szoftveres titkosítás
Funkciók OTG
Kivitel Behúzható
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 20,7 mm
Magasság 9,4 mm
Hosszúság 38,1 mm
Kód:  DU051b4c
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  SDDDC2-064G-G46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20