Oldal frissítése

SanDisk Ultra 32GB USB-C

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Ultra 32GB USB-C

A rendkívül vékony SanDisk Ultra pendrive ideális megoldás mindazok számára, akik több szabad memóriát szeretnének mobiltelefonjukon, táblagépükön vagy számítógépükön. Ez a hordozható, USB 3.1 csatlakozóval (C típus) rendelkező pendrive minden olyan eszközhöz csatlakozik, amely szintén ezzel a porttal rendelkezik. Az USB 3.1 csatlakozó előnye, hogy teljesen megfordítható - egyszerűen lehetetlen rosszul csatlakoztatni.

Legfontosabb jellemzők

  • 32 GB kapacitás
  • USB 3.1 (C típus)
  • Miniatűr méret
  • SanDisk Memory Zone alkalmazás
  • Kompatibilis Windows és Mac OS operációs rendszerekkel
  • Visszahúzható csatlakozó
  • Kulcstartó

Nagy sebesség és mobil alkalmazások

A pendrive 32 GB-os kapacitása rengeteg helyet biztosít a videók, fényképek és dokumentumok számára. Kis méretének, visszahúzható USB csatlakozójának és kulcstartóra tehető kialakításának köszönhetően bárhová és bármikor magával viheti. Az USB 3.1 eszköz írási sebessége elérheti akár az 150 MB/s is, amely szinte azonnali hozzáférést biztosít a multimédiás fájlokhoz és alkalmazásokhoz.
Az eszköz USB 3.0 és 2.0 C típusú portokkal is kompatibilis. Töltse le a SanDisk Memory Zone alkalmazást a Google Play Áruházból, és ellenőrizze segítségével a rendelkezésre álló memóriát vagy a lemezen tárolt fájlok biztonsági mentését. A ScanDisk Ultra telepítés nélkül is kompatibilis Windows Vista és újabb Windows vagy Mac OS X v10.6 operációs rendszerekkel.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (teljes) 32 GB

Csatlakozás

Csatlakozó USB-C

Sebesség

Olvasási sebesség 150 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Szürke

Méret & súly

Szélesség 19,3 mm
Magasság 6,6 mm
Hosszúság 40,63 mm
Kód:  DU051b3b
Termékszám:  SDCZ450-032G-G46
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05