Oldal frissítése

SanDisk Ultra 16GB USB-C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Ultra 16GB USB-C

A rendkívül vékony SanDisk Ultra pendrive ideális megoldás mindazok számára, akik több szabad memóriát szeretnének mobiltelefonjukon, táblagépükön vagy számítógépükön. Ez a hordozható, USB 3.1 csatlakozóval (C típusú) rendelkező pendrive minden olyan eszközhöz csatlakozik, amely szintén ezzel a porttal rendelkezik. Az USB 3.1 csatlakozó előnye, hogy teljesen megfordítható - egyszerűen lehetetlen rosszul csatlakoztatni.

Legfontosabb jellemzők

  • 16 GB
  • USB 3.1 (C típusú)
  • Miniatűr méret
  • SanDisk Memory Zone alkalmazás
  • Kompatibilis Windows és Mac OS operációs rendszerekkel
  • Plug-In csatlakozó
  • Kulcstartó

Nagy sebesség és mobil alkalmazások

A 16 GB-os pendrive bőséges helyet biztosít videók, fényképek és dokumentumok számára. Kis méretének, behúzható USB csatlakozójának és kulcstartóra tehető kialakításának köszönhetően bárhová és bármikor magával viheti. Az USB 3.1 eszköz írási sebessége elérheti akár a 130 MB/s-ot is, amely szinte azonnali hozzáférést biztosít a multimédiás fájlokhoz és alkalmazásokhoz.


A pendrive kompatibilis az USB 3.0 és 2.0 C típusú portokkal. Töltse le a SanDisk Memory Zone alkalmazást a Google Play áruházból, segítségével ellenőrizheti a rendelkezésre álló memóriát vagy a lemezen tárolt fájlok biztonsági mentését. A ScanDisk Ultra telepítés nélkül is kompatibilis a Windows Vista és újabb Windows vagy Mac OS X v10.6 operációs rendszerekkel.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Csatlakozó USB-C

Sebesség

Olvasási sebesség 130 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Szürke

Méret & súly

Szélesség 19,3 mm
Magasság 6,6 mm
Hosszúság 40,63 mm
Kód:  DU051b3a
Termékszám:  SDCZ450-016G-G46
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15