Oldal frissítése

SanDisk Ultra 128 GB fekete

4,6 553 értékelés
7 220 Ft

SanDisk Ultra 128 GB fekete

Egy elegáns és főleg a kis méretű USB flash meghajtót keresel? Olyat, amelyik képes nagy átviteli sebességre és gondoskodik róla, hogy a tárhely ne fogyjon el olyan gyorsan? Várhatod hát a SanDisk vállalat új termékét, amely megfelel minden igényednek. Harmadik generációs USB csatlakozóval van felszerelve és 100 MB másodpercenként sebesség elérését ígéri. Ilyen iramban nagy adatmennyiségek másolása is gyerekjáték. Például egy egész estés film átvitele kevesebb mint 40 másodpercet igényel. E modell kapacitása 128 GB, ez elegendő hely minden szükséges adat tárolására.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern design
  • Nagy kapacitás
  • SanDisk SecureAccess szoftver
  • Kompatibilitás
  • Praktikus behúzható csatlakozó

Magas szintű védelem

Ezzel a meghajtóval más eszközökkel való kompatibilitás miatt sem kell aggódnod. Képes együtműkodni PC-vel, Mac-kel és további berendezésekkel, mint tabletek, televíziók, autórádiók, stb. A gyártó gondolt a felhasználó adatvédelmére is. A SanDisk SecureAccess szoftver segítségével létrehozható egy privát mappa, a 128 bites AES titkosítás könnyíti a fontos fájlok jelszóval való védelmét. Az ultra-kompakt és stílusos SanDisk Ultra USB flash meghajtó felszereléséhez tartozik még a praktikus behúzható csatlakozó, úgyhogy a kupak állandó keresése már a múlté.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 128 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 100 MB/s
Írási sebesség 40 MB/s

Működés és funkció

Anyag Műanyag, Gumi
Titkosítás AES-128
Biztonság Szoftveres titkosítás
Kivitel Behúzható
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 21,6 mm
Magasság 10,4 mm
Hosszúság 56,1 mm
Kód:  DU049x8e
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  SDCZ48-128G-U46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20