Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SanDisk SSD Plus 480 GB

4,8 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk SSD Plus 480 GB

Növeld meg laptopja vagy az asztali számítógéped teljesítményét egy fejlett adattárolási megoldással, hogy a lehető legjobb rendszerteljesítményt hozza ki belőle! Az SSD meghajtó felélénkíti a számítógépet egy gyorsabb indítással és általánosan javítja a rendszerben használatos alkalmazások működését. Minden olvasás és írás páratlan sebességgel, jelentősen felgyorsulva fut, összehasonlítva a hagyományos meghajtókkal, ez így vissza is tükrözi a magában a rendszerben történt jelentős mértékű felgyorsítást, amely általában a meghajtón zajló műveleti folyamatokat jelenti. Mondj búcsút a várakozásnak és összpontosíts egyszerűen kizárólag a feladataidra!

Legfontosabb jellemzők

  • Megbízható, gyors adattárolás
  • Lerövidíti a rendszerindítást és biztosítja az alkalmazások zökkenőmentes futását
  • Akár 20x nagyobb sebességgel működik, mint a hagyományos meghajtók
  • Az alacsonyabb energiafogyasztás meghosszabbítja a laptop akkumulátor-üzemidejét
  • Egyszerű üzembehelyezés (illesztő program)
  •  2,5 " méret,7 mm magasság, kompakt laptopokhoz

Mindig rendelkezésre áll

A memóriacella energiahatékony használatát támogatja az SLC típusú gyorsítótár. Még akkor sincs teljesítmény-visszaesés, amikor  nagy mennyiségű adatot ír. Egy tipikus példa lehet az ilyen jellegű tevékenységre, amikor nagyméretű projektfájlt kell elmenteni grafikus- vagy videoszerkesztőbe, de ugyan úgy megfelel a mindennapi internetezés során, amikor nagy adatmennyiséget tartalmazó oldalakat látogatsz meg.

Laptophoz készült

Az SSD-k hűvösebbek, csendesebbek és energiatakarékosabbak mint a merevlemezes meghajtók, így a laptop akkumulátor feltöltési igény nélkül sokkal hosszabb ideig használható. A mozgó alkatészek hiánya miatt a SanDisk SSD Plus ütés- és rezgésálló, így még ezen felül az elvégzett munkád és személyes adataid is a károsodástól védve, biztonságban vannak.

Gyorsan lép akcióba

A SanDisk SSD Plus egyszerű operációs szoftver. Lépésről lépésre végigvezet az utasításokon, hogy ezt az új meghajtót az igényeid szerint be be tudd állítani.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhelykapacitás 480 GB (0,48 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 480 GB (0,47 TB)

Méret

Szélesség 69,85 mm (6,99 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100 mm (10 cm)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Laptopba, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Olvasási sebesség 535 MB/s
Írási sebesség 445 MB/s

Cellaméret

Cellaméret TLC (Triple-Level Cell)
Kód:  JV0144a3
Termékszám:  SDSSDA-480G-G26
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10