Oldal frissítése

SanDisk SSD Plus 120GB

4,7 43 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SanDisk SSD Plus 120GB

Leheljen új életet laptopjába vagy asztali számítógépébe az innovatív SSD meghajtóval, mely a legtöbbet hozza ki eszköze teljesítményéből. Az SSD lerövidíti a számítógép indítási idejét, valamint megakadályozza a rendszerben használt alkalmazások instabilitását. Olvasási- és írási sebessége nagyban eltér egy hagyományos lemezétől, mely a teljes rendszer gyorsulásában mutatkozik meg. Mondjon búcsút a várakozásnak és koncentráljon csak a feladataira.

Legfontosabb jellemzői

  • Megbízható, gyors tárolás
  • Lerövidíti a rendszer elindulását és biztosítja az alkalmazások akadály nélküli működését
  • Akár hússzor nagyobb sebességgel rendelkezik mint egy hagyományos lemez
  • Alacsonyabb fogyasztásának köszönhetően meghosszabbítja a laptop működésének idejét
  • Egyszerű indítás
  • 2.5" átmérő és 7 mm-es magasság kompakt laptopokhoz

MinDig készen áll

Az SLC típusú eszköz hatékonyan használ fel minden memóriát. Még nagy adat írása esetén sem csökken a teljesítmény. Egy tipikus példa erre egy nagy mentési projekt egy grafikus vagy videó szerkesztő programban, vagy akár az interneten való böngészés, mikor nagy mennyiségű adatot tölt le számítógépére.

Laptopokhoz készült

Az SSD hidegebb, csendesebb és energiatakarékosabb mint egy merevlemez, így laptopja egyetlen feltöltéssel sokkal tovább bírja. Az eszköz nem tartalmaz eltávolítható alkatrészeket, ütés-, illetve rezgésálló, mellyel munkája és a személyes adatai teljes biztonságban vannak bármilyen károsodástól.

 
Kód:  JV0144a1
Termékszám:  SDSSDA-120G-G26

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20