Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SanDisk SDXC 64GB Extreme Pro Class 3 UHS-II (U3)

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk SDXC 64GB Extreme Pro Class 3 UHS-II (U3)

Ez a SanDisk memóriakártya az egyik abszolút legjobb a maga nemében. Az óriás kapacitás és a hihetetlenül gyors írási sebesség lehetővé teszi a 4K és a 3D videók rögzítését. A memóriakártya ellenáll az extrém körülményeknek.

Legfontosabb jellemzők

  • Óriási kapacitás, ahol több ezer fotó vagy több ezer órányi videó elfér
  • Kompromisszumoktól mentes sebesség 4K és 3D videók rögzítéséhez
  • A Class 30 (V30) besorolású video sebesség révén a memóriakártya virtuális valósághoz vagy 360° video rögzítésére is megfelelő
  • Valamennyi természeti közegnek ellenáll
  • Ultragyors sorozatfelvételhez ideális

Maximális teljesítmény a készülékben

A SanDisk Extreme SDHC memóriakártyákat a legújabb mobil és kompakt készülékekhez tervezték. Kiváló paramétereik révén ezekre a kártyákra több ezer képet készíthet, elsősorban rögzíthet Full HD, 4K Ultra HD és 3D videókat. A Class V30 sebesség besorolás lehetővé teszi, hogy a memóriakártyára 360 fokos videókat rögzítsen vagy a virtuális valóság világában használja. Egy kapcsolót építettek a kártyába a véletlen adattörlés megelőzésére.

Ellenáll még a legnagyobb szélsőségeknek is

A memóriakártya működési hőmérséklet-tartománya hihetetlen módon 110° C, pontosabban, -25° C és 85 °C között van. Tárolási hőmérséklete 15° C-kal alacsonyabb. A kártya ezen felül vízálló, ütésálló és ellenáll akár a röntgensugaraknak is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek, Víznek
Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  DU608e2
Termékszám:  SDSDXPK-064G-GN4IN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05