Oldal frissítése

SanDisk SDXC 128 gigabájt Class 10 UHS-1 Extreme

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk SDXC 128 gigabájt Class 10 UHS-1 Extreme

SDXC memóriakártyák rendkívüli adatátviteli sebességgel és páratlan megbízhatóságot. Ez alkalmas készülékekkel, elfog a nagy felbontású videó, a kamerák, hanem a multimédiás lejátszó és minden eszköz támogatja ezt a formátumot memóriakártyákat. Transfer Mode UHS-I kompatibilis készülékek nagy teljesítmény elérése akár sokszor gyorsabb, mint a hagyományos sebességváltó.

A kártya így ér átviteli sebesség akár 80 MB / s, és hála a felvétel 10. osztályba garantált minimális írási sebesség 10 MB / s. 128 GB-os tárolását teszi lehetővé nagy mennyiségű fotók és videók. A kártya vízálló, és a működési feltételek a -25 és +85 ° C között.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Kód:  DU606a3a
Termékszám:  SDSDXS-128G-X46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10