Oldal frissítése

SanDisk Sansa Clip Jam 8GB világoszöld

4,2 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

SanDisk Sansa Clip Jam 8GB világoszöld

Tégy minden egyes kocogást, munkavégzést, vagy csupán a szabadidőd pillanatait sokkal kellemesebbé és élvezhetőbbé! Ez a SanDisk Sansa Clip Jam MP3 lejátszó egy ideális kompromisszum a kedvező ár és a nagyszerű felszereltség között. Ultrakönnyű, kis méretekkel, tehát minden probléma nélkül belefér még a legkisebb zsebbe vagy rekeszbe is. Az érdekes kialakítású műanyagház már csupán ránézésre is kellemes benyomást kelt, az átlátszó oldalaival pedig igazán egyedülállónak mondható.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű hangzás
  • Ultrakönnyű és jól tárolható
  • Modern design
  • Számos zenei formátum támogatása
  • Az akkumulátor üzemideje 18 óra egyetlen feltöltéssel

Minőségi zenehallgatás

Ez az MP3 lejátszó gyönyörűen jeleníti meg a zene minden apró részletét, tehát a zene mindenféle veszteség nélkül kerül lejátszásra. A készülék vezérlése rendkívül egyszerű, és az 1"-es (128 x 64 pixel felbontású) OLED kijelzőn keresztül zajlik. A kijelző nagyon jól olvasható, még sportolási tevékenységek és közvetlen napsütés esetén is. Az 5 db nyomógomb olyan gyorsan teszi lehetővé számodra az MP3 lejátszód vezérlését, mint még soha.

A belső tárhelye 8 GB kapacitással lett ellátva, ráadásul ezen tárhelyet még ki is bővítheted egy microSD kártya segítségével. Az akkumulátor üzemideje akár 18 óra is lehet egy feltöltéssel. Abban az esetben, ha már ráuntál a zenéid hallgatására, alkalmad adódik az FM állomások közül válogatni. Az MP3 lejátszó a számítógéphez egy microUSB kábelen keresztül csatlakoztatható, a fej- és fülhallgatók számára pedig egy klasszikus 3,5 mm-es jack kimenet áll rendelkezésre.

Támogatott formátumok:
MP3, WMA (DRM free), AAC, WAV és Audible (DRM only)

A csomagolás tartalma:
MP3 lejátszó
Fülhallgató
USB kábel
Használati útmutató

Kód:  JV016m3
Termékszám:  SDMX26-008G-G46G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15