Oldal frissítése

SanDisk Sansa Clip Plus FM 4GB MP3 lejátszó, fekete

4,4 49 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SanDisk Sansa Clip Plus FM 4GB MP3 lejátszó, fekete

Poslouchejte muziku, audioknihy a rádiové vysílání stylově a kdekoliv. MP3 lejátszó SANDISK Sansa Clip Sport mutatja magát, mint a létesítmény minden szerelmeseinek modern és aktív életmód. Csak připonout játékos ruhákat, és megy a sport vagy a szórakozás. Elegendően nagy LED kijelző világosan mutatja, fontos mutatók lejátszás vagy az akkumulátorok élettartamát. 

Ve výbavě SANDISK Sansa Clip Sports nechybí ani FM tuner a přehledná knihovna pro všechny vaše uložená multimédia. Ezek tárolható a nagy, 4 gigabájt belső memória. Van azonban tovább bővíthető keresztül memória kártyák. Nem kell aggódni, hogy még a kedvenc dal a játékos elengedi - a készülék támogatja a széles formátumú - MP3, WMA vagy FLAC. Egy töltés pedig akár 25 órán át, és kiterjesztette Micro USB 2.0 interfész, amelynek célja a töltés és fájlátvitel.

Műszaki adatok:

típus:
MP3 lejátszó

kapacitás:
4 gigabájt

Támogatott formátumok:
MP3, WMA, AAC, Ogg Vorbis, WAV, FLAC, Audible

kijelző:
1.44 "TFT (128x128 pixel) LCD

Egyéb jellemzők:
FM tuner
microUSB interfész
memóriakártya-nyílás microSDHC

Az akkumulátor élettartama:
25 óra

Színek:
fekete

A csomag tartalma:
MP3 lejátszó
USB kábel
fülhallgató
Használati útmutató

Kód:  JV015a
Termékszám:  SDMX24-004G-G46K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05