Oldal frissítése

SanDisk MicroSDHC 16GB Extreme UHS-I (U3) + SD adapter

4,9 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk MicroSDHC 16GB Extreme UHS-I (U3) + SD adapter


Korszerű okostelefont, tabletet, digitális fényképezőgépet vagy videókamerát vásároltál a közelmúltban és szeretnéd hatékonyan bővíteni a kapacitását? A SanDisk memóriakártya a tökéletes megoldás. Az élet túl rövid ahhoz, hogy várakozással töltsük az értékes pillanatokat, amíg a fényképek, zenei fájlok vagy filmek másolása memóriakártyára, és fordítva, befejeződik. Pontosan ezért a SanDisk Micro SDHC memóriakártya ideális választás, amennyiben a készülék kapacitását szeretnénk bővíteni.


Gyors adatátvitel

Ez a kártya akár 60MB/s olvasási sebességet és 40 MB/s írási sebességet garantál. A Class 10 besorolásnak köszönhetően alkalmas Full HD videók felvételére is. A kártya ütésálló, vízálló, ellenáll a magas hőmérsékletnek és a röntgensugaraknak is. Az sem jelent gondot, ha extrém hőmérsékleti körülmények között használjuk (-25 °C és +85 °C között).

SanDisk Micro SDHC 16GB Extreme Class
 

SanDisk
 

Minőség és megbízhatóság

A kártyával együtt a csomag egy praktikus SD adaptert is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a kártyát egyszerűen behelyezd a számítógépbe, például egy hagyományos kártyaolvasóba. Mint minden más SanDisk terméket, ezt a Micro SDHC memóriakártyát is alaposan tesztelték, nagyon megbízható és a gyártó 99 hónap garanciát vállal a memóriáira.
A kártya, az egyszerű adat-helyreállítás érdekében, a RescuePRO Deluxe szoftverrel együtt érkezik. Ez a szoftver lehetővé teszi a tárolt, de véletlenül törölt fájlok visszaállítását is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  DT807v5b
Termékszám:  SDSDQXN-016G-G46A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20