Oldal frissítése

SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Gyors tárhely-felszabadítás

Szabadíts fel tárhelyeket az iPhone-odon és az iPad-eden gyorsan és könnyedén a SanDisk iXpand 256 GB Lightning + USB 3.01 pendrive segítségével! Csatlakoztasd a Lightning konnektort, és könnyedén mozgathatod a fényképeket, videókat és egyéb fájlokat az eszközödről a lemezre. Ezután áthelyezheted a fájlokat egy PC-re vagy egy Mac-re vagy megtarthatod a pendrive-on is.


Automatikus tartalék-kép készítés a SanDisk iXpand segítségével

Állítsd be az iXpand Drive-odat úgy, hogy automatikusan készítsen tartalék-képet az  iPhone vagy iPad kamerád felvételeiről, amikor egy pendrive csatlakozik hozzájuk!2. Nem szükséges manuálisan kiválasztanod, hogy mely képekről szeretnél biztonsági másolatot. Minden alkalommal, amikor csatlakoztatod, az alkalmazás elvégzi számodra a biztonsági mentést.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Videók megtekintése útközben

A IXpand Flash Drive támogatja a népszerű videó-formátumokat (.WMV ,.AVI ,.MKV ,.MP4 ,.MOV), így le tudod menteni a lemezre, és közv etlenül arról tudod nézni videóidat a készülékeden3.


A legtöbb iPhone tokkal használható

Az iXpand Flash egy rugalmas csatlakozóval rendelkezik, amelyet közvetlenül csatlakoztathatsz az iPhone vagy iPad készülékedhez anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Nagysebességű USB 3.0

Csatlakoztasd az iXpand lemezt a számítógép USB 3.0 portjába, és gyorsan átküldheted a fájlokat!  Ez a pendrive visszafelé is kompatibilis az USB 2.0-s eszközökkel.


iXpand Drive applikáció

Az App Store-ban beszerezhető iXpand Drive applikációval könnyen lehet kezelni a fotókat és a videókat, és kedvenc videó-formátumaidat4 közvetlenül a pendrive-ról nézheted meg.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

1 Szükséges: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad  Retina kijelzővel, iPod® 5. generációs vagy újabb; iXpandDrive és iOS 8.2 applikáció.
2 Az App Store-ból lehet letölteni. Szükséges iOS 8.2. Állítsd be az automatikus biztonsági mentést az alkalmazások beállításai között!
3 Videó formátumok támogatása.WMV ,.AVI ,.MKV ,.MP4 ,.MOV. A DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a tartalomszolgáltatót, hogy korlátozza a lejátszást!
4 Szükséges: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad Retina kijelzővel, iPod® 5. generációs vagy újabb; iXpandDrive a iOS 8.2 applikáció. Videó formátumok támogatása.WMV ,.AVI ,.MKV ,.MP4 ,.MOV. A DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a tartalomszolgáltatót, hogy korlátozza a lejátszást!
5 A jelszavas védelem a 128 bit-es AES titkosítást használja, és az iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek támogatják.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 256 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning
Csatlakozó Lightning

Működés és funkció

Funkciók OTG
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 17 mm
Magasság 13 mm
Hosszúság 59 mm
Kód:  DU050z2d2
Termékszám:  SDIX30N-256G-GN6NE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20