Oldal frissítése

SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB

4,6 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Szabad tárhely - gyorsan
 

Az iXpand1 pendrive segítségével gyorsan és könnyen szabadíthatsz fel helyet az iPhone vagy iPad készülékeden. Kapcsold készülékedhez a Lightning csatlakozón keresztül, és máris könnyedén áthelyezhetsz fotókat, videókat és egyéb fájlokat a pendrive-ra. Ezután átteheted a fájlokat PC vagy Mac számítógépre, vagy egy külső merevlemezre mentheted őket. 


A fotók automatikus biztonsági mentése

Állítsd be az iXpand Drive applikációt, hogy automatikusan mentse le iPhone vagy iPad készüléked kamerájának állományát, amikor csatlakoztatod a tárolót2. Nem szükséges manuálisan kiválasztani a lementendő fotókat, mert amikor a pendrive-ot csatlakoztatod, az alkalmazás elvégzi ezt számodra. 

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Nézz videókat útközben

Az iXpand pendrive támogatja a népszerű videó formátumokat (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV), így rámentheted, és közvetlenül a drive-ról nézheted készülékeden a videókat, akár utazás közben is3


A legtöbb iPhone tokkal kompatibilis

Az iXpand Flash Drive egy rugalmas csatlakozóval van felszerelve, amellyel közvetlen az iPhone vagy iPad készülékhez csatlakoztatható, a tok eltávolítása nélkül.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Nagy sebességű USB 3.0 adatátvitel

Csatlakoztasd a pendrive-ot a számítógép USB 3.0 portjához, és indulhat a nagy sebességű fájl áthelyezés. A meghajtó visszafelé is kompatibilis, az USB 2.0-val. 


iXpand Drive alkalmazások

Az App Store-ban elérhető iXpand Drive alkalmazás egyszerűen kezeli a fotókat és videókat, valamint lehetővé teszi a népszerű videó formátumok4 közvetlen megtekintését a pendrive-ról. 

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

1 Használható a következőkkel: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad Retina kijelzővel, iPod® 5th Generation és újabb verziók;  iXpandDrive applikáció és iOS 8.2.
2 Letölthető az App Store-ból. Szükséges: iOS 2.8. Állítsd be az automatikus biztonsági mentést az alkalmazás beállításaiban..
3 Videó formátum támogatás .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV. DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a szolgáltató tartalom lejátszási korlátozásait.
4 Használható a következőkkel: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad Retina kijelzővel, iPod® 5th Generation és újabb verziók; iXpandDrive applikáció, és iOS 8.2. Videó formátum támogatás .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV. DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a szolgáltató tartalom lejátszási korlátozásait.
5 A jelszavas védelem 128 bites AES titkosítást használ, támogatás az iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekhez. 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 128 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning
Csatlakozó Lightning

Működés és funkció

Funkciók OTG
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst
Kód:  DU050z2d1
Termékszám:  SDIX30C-128G-GN6NE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10