Oldal frissítése

SanDisk iXpand Base 128 GB

3,3 3 értékelés

SanDisk iXpand Base 128 GB

Töltés és biztonsági mentés egyben

Többé nem kell tartania kedves emlékei elvesztésétől. Ugyanis az iPhone telefon iXpand Base™ állomással történő töltésével egyidejűleg automatikusan biztonsági mentés készül a készüléken található képekről, videókról és kapcsolatokról a 128 GB* kapacitású tároló lemezre. 

SanDisk iXpand Base 256 GB

SanDisk iXpand Base 256 GB
iPhone telefon gyors töltése

A 15 W teljesítménnyel a telefonkészülék gyorsan feltölthető, így a töltés éppúgy, akárcsak a biztonsági másolat egy szempillantás alatt elkészül.


Fájlok egyszerű visszaállítása

Az iXpand Base alkalmazással a fájl visszaállítás rendkívül könnyen, bármikor elvégezhető. Legyen szó akár a meglévő telefonjáról vagy egy teljesen új készülékről, csak csatlakoztassa azt az állomáshoz, koppintson a megfelelő elemre és a fájl átvitel ezzel kész.

SanDisk iXpand Base 256 GB

SanDisk iXpand Base 256 GB
Kábel elrendezés

A szilárd kialakítás karöltve a puha gumi felülettel stabil tartást biztosít a telefon számára, melyet praktikus kábel-tartó egészít ki, így az éjjeliszekrényen vagy munkaasztalon elhelyezve nem fogja feleslegesen akadályozni.

* iXpand Base alkalmazás, valamint iOS 10-es és újabb szükséges. Letölthető az App Store áruházból.

Paraméterek

Típus

Töltő típusa Hálózati
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Fő kimenetek száma 1
Fő kimenet maximális teljesítménye 15 W
Maximális kimeneti áram 3 A

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 1

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Kábel a csomagban, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás

Kábel

Kábel csatlakozók USB-A

Szín

Szín Fekete
Kód:  JV02a003
Termékszám:  SDIB20N-128G-GN9UE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15