Oldal frissítése

SanDisk flash meghajtó 128 GB iXpand

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk flash meghajtó 128 GB iXpand

Tedd egyszerűvé közötti adatátvitelre PC és az Apple eszközöket. Való kompatibilitás mindeddig nagyon korlátozott, de az Advent a flash meghajtók iXpand egy jó hírű cég SanDisk minden megváltozik. Az utóbbi szériában USB 2.0 interfész és Lightning. Mert lehet dugni gyakorlatilag bármilyen eszközön a hagyományos számítógépek Mac iPhone.

legfontosabb jellemzői

  • Flash drive közötti adatátvitelt PC és az Apple készülékek
  • Úgy működik, mint egy külső meghajtó iPhone és iPad
  • Automatikusan menti a fotókat és videókat szabadít fel helyet a telefon memóriájában
  • Magas adatbiztonság jelszavak
  • 128 GB

Extension for iPhone és iPad

Eltekintve megkönnyíti az adatok átvitelét a különböző platformok, állványok és egyéb lehetőségek. Köszönhetően a szoftver fejlesztések flash meghajtó iXpand képes kapcsolatot az iPhone vagy iPad már automatikusan letöltse a képeket és videókat, így memóriát szabadít fel helyet. Hasonlóképpen, akkor tudja használni, mindkét irányban, azaz a. iXpand menteni a filmet, és ez aztán játszott a iPad. Minden adatot is jelszóval védett, így ne aggódj a biztonság.

Kód:  DU050z2d
Termékszám:  SDIX-128G-G57

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20