Oldal frissítése

SanDisk Extreme Pro 480GB

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SanDisk Extreme Pro 480GB

A megbízható SanDisk SSD meghajtó jelentősen gyorsítja fel számítógépe működését egy több, mint elfogadható áron. Köszönhetően a forradalmian szilárd szerkezetnek a tárolóeszközök világelső gyártójától, a SanDisk SSD meghajtó sokkal megbízhatóbb és kevesebb energiát fogyaszt mint régebbi társai. A számítógépével való munka sokkal hatékonyabb és élvezetesebb lesz mint eddig bármikor. Az innovatív NCache technológiának hála a SanDisk Extreme Pro egyenletes teljesítményt nyújt akár folyamatos, 0-24 órás működés mellett is - mindezt teljesítménybeli ingadozások nélkül.

Az SSD előnyei

  • Sokkal gyorsabb, mint egy hagyományos, 7200 RPM-es meghajtó
  • Nincsenek mozgó alkatrészek
  • Környezetbarát teljesítmény az alacsonyabb fogyasztásnak hála
  • Egyedülállóan rövid reakcióidő
  • Nagy megbízhatóság

Gyorsabb számítógép


Hála a magas átviteli sebességnek olvasásban és írásban egyaránt, az SSD meghajtó által teljesen kihasználhatja számítógépe potenciálját. Gyorsabb rendszerindítás, az alkalmazások szinte azonnali futtatása valamint magasabb FPS szám némely játékokban. A belépési idő is sokkal rövidebb, így jelentősen gyorsabban tud hozzáférni fájljaihoz.

Megbízható működés


A hagyományos meghajtókhoz képest az SanDisk Extreme Pro nem rendelkezik mozgó alkatrészekkel. Így nem sérül meg egykönnyen, valamint képes ellenállni a nagyobb ütéseknek, magas hőmérsékletnek és rázkódásoknak. A meghajtó szigorú teszteken ment át, garantálva a rendkívül hosszú élettartamot. Adatai mindig biztonságban lesznek.


Ökológiai üzemeltetés


A meghajtó működéshez kevesebb energiát használ föl, így nem melegszik fel túlságosan. A hagyományos, asztali számítógép mellett tökéletes választás laptophoz vagy ultrabookhoz, ahol minden watt és gramm számít.

Kód:  JV0145d1
Termékszám:  SDSSDXPS-480G-G25

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10