Oldal frissítése

SanDisk Extreme Pro 960GB

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SanDisk Extreme Pro 960GB

A SanDisk SSD komoly és megbízható, felgyorsítsja a számítógépedet elfogadható áron. Köszönhetően a forradalmi szilárdtest-kialakításnak kiemelkedik a világ vezető tárolóeszközei közül, sokkal nagyobb megbízhatóságot nyújt és jóval kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos meghajtók.Sokkal hatékonyabb és élvezetesebb lesz a gépeddel dolgozni. Sőt, az innovatív NCache akkor SanDisk Extreme Pro konzisztens teljesítményt nyújt annak ingadozása nélkül még folyamatos 24/7 működés során is.

SSD előnyei

  • Sokkal gyorsabb, mint egy 7200 RPM normál meghajtó
  • Mozgatható alkatrészek hiánya
  • Környezetbarátabb működés az alacsonyabb fogyasztásnak köszönhetően
  • Rövidebb válaszidő
  • Magas megbízhatóság

Felgyorsítja az egész számítógépet

A nagy olvasási és írási sebességek köszönhetően a szilárdtestalapú meghajtó teljesen felismeri a számítógép lehetőségeit. Gyorsabb rendszert indít, szinte azonnal futó alkalmazásokkal és nagyobb FPS-kel néhány játékban. A hozzáférési idő is sokkal alacsonyabb, aminek köszönhetően a lemez jelentősen gyorsabban hozzáfér az egyes fájlokhoz.

Megbízható működés


A hagyományos meghajtókkal ellentétben az SSD meghajtók nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket. Nem annyira hajlamosak a sérülésre, rázkódásnak, magasabb hőmérsékletnek és rezgéseknek is ellenállnak. Szigorú tesztelésen mentek keresztül, ami rendkívül hosszú élettartamot eredményezett. Az adataid így mindig biztonságban lesznek.



Ökológiai üzemeltetés

Írás és olvasás esetén a lemez a lehető legkevesebb energiát fogyasztja, így nem melegszik fel annyira. Nem cuspán hagyományos számítógépekhez lehet használni. Laptopokkal és notebookokkal is nagyszerűen működnek, ahol minden watt és gramm számít.

Kód:  JV0145d2
Termékszám:  SDSSDXPS-960G-G25

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15