Oldal frissítése

SanDisk Extreme PRO 128GB

4,8 72 értékelés
17 950 Ft

SanDisk Extreme PRO 128GB

Ez a kiváló SanDisk pendrive tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnek sokat várni az adatok másolásánál. Hála az USB 3.1 (Gen 1) csatlakozónak és az óriási akár 380 megabájt/sec írási sebességnek a pendrive összehasonlítható sebességű a legtöbb SSD meghajtóval. Néhány másodpercen belül, minden gond nélkül megbirkózik egy 4K film vagy több ezer fotó átmásolásával. A hatalmas olvasási sebességgel, ami elérheti a 420 MB/s sebességet is, biztosan nem kell sokáig várni az adatokra. A pendrive kiváló minőségű alumínium házzal rendelkezik és a csatlakozó behúzható a házba a károsodás elleni maximális védelme érdekében, így az élettartama rendkívül hosszú lehet. A SanDisk pendrive természetesen visszafelé kompatibilis az összes USB 2.0 vagy USB 3.0 porttal.

A SanDisk Extreme Pro 128 GB pendrive főbb jellemzői

  • Kiváló USB 3.1 (Gen 1) csatlakozó
  • Lenyűgöző olvasási és írási sebesség
  • Alumínium ház
  • Behúzható csatlakozó
  • Visszamenőleges kompatibilitás az USB 2.0 és USB 3.0 portokkal
  • Plug and Play funkció
  • Lehetőség van jelszavas védelemre
  • Adatmentés szoftver

A bevehetetlen pendrive

Hála a SanDisk SecureAccess szoftvernek amit a pendrive mellé kapsz, a biztonságos mappák létrehozása még soha nem volt ilyen egyszerű. A szoftver 128 bites AES titkosítással és jelszóval védett mappáival egy bevehetetlen biztonságos trezorrá alakítja a pendrive-ot.

Easy Data Recovery

A pendrive-hoz letölthető a RescuePRO Deluxe adat visszaszerzési szoftver, amely könnyen és hatékonyan helyreállítja a véletlenül törölt adatokat.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 128 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 420 MB/s
Írási sebesség 380 MB/s

Működés és funkció

Anyag Fém
Titkosítás AES-128
Kivitel Tartós, Behúzható
Felszerelés LED jelzés, Kulcstartó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 21 mm
Magasság 11 mm
Hosszúság 71 mm
Tömeg 17 g
Kód:  DU049v4f
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  SDCZ880-128G-G46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15