Oldal frissítése

SanDisk Cruzer Fit 64GB

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Cruzer Fit 64GB

A rendkívül kis méretű SanDisk Cruzer Fit 64GB, pontosan a mérete miatt válik tökéletes adathordozóvá a kis notebookok, netbookok számára. Természetesen az autórádiók és más eszközök esetében is értékelni fogod, hogy csak alig valamivel nagyobb, mint a csatlakozó, így nem kell tartanod attól, hogy az eszközt véletlen beletöröd. Az ilyen adathordozó használata az ideális módja annak, hogy a fájlokat mozgass több számítógép között, valamint az adatmentésnél is nagy hasznát veheted.
A hozzá tartozó SanDisk SecureAccess  szoftver segítségével létrehozhatsz egy speciális könyvtárt ahol a fájlok maximális védelmet élveznek. A pendrive ugyanis 128 bites AES titkosítással képes kódolni a mappát, amihez csak a helyes jelszó megadása után férhetsz hozzá. A számítógéphez a legáltalánosabban használt USB 2.0 interfészen keresztül csatlakozik. A csatlakozó védelme érdekében levehető kupakkal rendelkezik. A meghajtó működéséről LED jelzőfény tájékoztat.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr

Szín

Szín Fekete
Kód:  DU049q6
Termékszám:  SDCZ33-064G-B35

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05