Oldal frissítése

SanDisk Connect Wireless Media Drive 32GB

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Connect Wireless Media Drive 32GB

 

A SanDisk Wireless Media Drive egy adattár, amit masszív alumíniumba zártak, de akár nyolc órán át is elérhető WiFi kapcsolattal rendelkezik! Csatlakoztasd az iPad, iPhone, a Kindle Fire vagy az Android készüléked. Vezeték nélküli hozzáférést biztosítasz a videókhoz, képekhez, zenékhez és dokumentumokhoz. A Wireless Media Drive-hoz egyszerre akár 8 készülék is kapcsolódhat, és képes egyszerre videót streamelni akár 5 eszközre is. Ehhez mégcsak a zsebedből sem kell kivenned! Ráadásul, összehasonlítva a hagyományos merevlemezekkel, a tárolt adatokat a flash memórián nem veszélyezteti semmilyen ütés vagy rezgés. A beépített akkumulátor töltése USB-n keresztül történik, és akár 8 órányi folyamatos streaminget tud biztosítani egy feltöltéssel.


SanDisk Connect Wireless Media Drive
 

Legfontosabb jellemzői

  • WiFi-n keresztül elérhető flash memória akkumulátorral
  • Elegáns, mégis tartós alumínium ház
  • SD kártyával bővíthető tárhely
  • Akár nyolc egyszerre csatlakoztatott eszköz
  • Streaming egyszerre akár 5 eszközre
  • Elérhető alkalmazáson vagy web böngészőn keresztül
  • Akkumulátor üzemideje: 8 óra

Mindig egy karnyújtásnyira

Töltsd le a SanDisk Wireless Media Drive alkalmazást a készülékeidre, és rendszerezd az összes fájlodat megosztásra és streamingre. Az alkalmazás elérhető az Android és iOS rendszerekre. Más WiFi eszközökkel webböngészővel lehet a meghajtót vezérelni. Hallgasd kedvenc dalaidat, miközben a gyerekek akár két különböző filmet is nézhetnek telefonon vagy tableten.

Mobilní aplikace
 

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0, WiFi

Szín

Szín Szürke

Méret & súly

Szélesség 65 mm
Magasság 13,5 mm
Hosszúság 65 mm
Kód:  DU050z1a
Termékszám:  SDWS1-032G-E57

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10