Oldal frissítése

SanDisk Compact Flash Extreme Pro 256GB 1000x

4,9 74 értékelés
71 900 Ft

SanDisk Compact Flash Extreme Pro 256GB 1000x

A SanDisk Compact Flash Extreme Pro cserélhető médium kifejezetten a CompactFlash I és II interfészekkel ellátott professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez alkalmas. A VPG-65 specifikációnak felel meg, amely lehetővé teszi a 4K felbontású videó ultra gyors adatáramát. A kártya vízlepergető anyagból készül, ellenáll a rezgésnek és rázkódásnak, így hordhatja a nadrágzsebében is anélkül, hogy aggódnia kellene az adatai miatt. A memória eszköz visszafelé kompatibilis az UDMA 7 interfésszel.

A felhasználhatósági hőmérséklet-tartomány -25°C és 85°C között van. A csomag részét képezi a kártyájához való műanyag doboz.

Legfontosabb jellemzői

  • Top memóriakártya
  • Olvasási sebesség max. 160 MB/s
  • Írási sebesség max. 140 MB/s
  • Megfelel a VPG-65 specifikációnak
  • Ideális a 4K felbontású videóhoz
  • Kompatibilis az UDMA 7 interfésszel

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa Compact Flash

Sebesség

Kód:  DT341e2
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  SDCFXPS-256G-X46
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20