Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SanDisk Compact Flash 32 GB 1000X Extreme Pro

4,9 74 értékelés
Szuper ár
20 160 Ft

SanDisk Compact Flash 32 GB 1000X Extreme Pro

A rendkívüli gyorsaságú SanDisk, Compact Flash formátumú memóriakártya az igényes felhasználók számára készült, akik igénylik a maximális adatmásolási sebességet. A kártya hatalmas tárhelyet biztosít 32 GB-os méretével. Csúcssebessége eléri a tekintélyes 160 MB/s (olvasási) és 150MB/s (írási sebességet). A Compact Flash kártyák halhatatlan klasszikusai a memóriakártyák széles skálájának, különösen a profi felhasználók és felsőkategóriás eszközök körében, mint például a digitális fényképezőgépek, ultrazoom kompatibilis kamerák, PDA-k és hasonlók. Ezzel a kártyával nem okoz gondot nagyszámú képek folyamatos készítése, Full HD videofelvétel, vagy épp a gyors adatkezelés.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa Compact Flash

Sebesség

Kód:  DT340bb
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  SDCFXPS-032G-X46

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10