Oldal frissítése

SanDisk CFAST 2.0 64GB 1000x Extreme Pro

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk CFAST 2.0 64GB 1000x Extreme Pro

Tapasztalja meg a teljesítmény fogalmának egy új szintjét a SanDisk Extreme PRO CFast 2.0 memóriakártya segítségével. Fényképezőgyártó cégekkel közösen lett kifejlesztve, hogy profi sebességet és kapacitást biztosíthasson a Full HD és 4K videófelvételnél. Hála az 515 MB/s egetrengető adatátviteli sebességnek, a kártya tartja a lépést a legújabb fényképezőgépekkel és kamerákkal. A 64 GB-os kapacitással elegendő tárhelyet szolgáltat még a nagyobb RAW formátumoknak, illetve a HQ videóknak.

Legfontosabb jellemzők

  • CFast 2.0 memóriakártya formátum
  • Extrém sebesség a profiknak
  • Készen áll az újgenerációs fényképezőgépekhez és videókamerákhoz
  • Nagy sebességű írás és olvasás
  • Alaposan tesztelt nehéz körülmények között

Extrém sebesség extrém körülmények között

Már magában a kártya neve sejteti, hogy extrém olvasási és írási sebességről van szó. Olvasáskor képes elérni az 515 MB/s adatátviteli sebességet is. Ez hatalmas mértékben teszi hatékonyabbá a munkát akár csak fájlok szerkesztésénél, mint a nagyobb kép- vagy videófájlok áthelyezésénél a fényképezőgépből a számítógépbe. Nagymértékben ellenálló, és extrém körülmények között is tesztelt, tahát nyugodtan kijelenthetjük, hogy a -25 és 85 °C közötti hőmérsékleten kiválóan működik.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa Compact Flash

Sebesség

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek
Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  DT341f3
Termékszám:  SDCFSP-064G-G46B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05