Oldal frissítése

SanDisk CFast 2.0 64 GB Extreme Pro VPG130

4,5 2 értékelés
65 880 Ft

SanDisk CFast 2.0 64 GB Extreme Pro VPG130

A SanDisk CFast 2.0 memóriakártyával a teljesítmény új dimenzióját élheti át. A kártya fényképezőgép gyártókkal közösen lett kifejlesztve, aminek köszönhetően profi sebességet és kapacitást nyújt a full HD és 4K felvételek rögzítéséhez. Hála az elképesztő 525 MB/s adatátviteli sebességnek, a kártya lépést tud tartani az újgenerációs professzionális fényképezőgépekkel és videokamerákkal is. A nagy 64 GB-nyi kapacitásnak köszönhetően bőséges tárhely ígérkezik a RAW formátumú nagyméretű képekhez és a kiváló minőségű videókhoz is.

A SanDisk CFAST 2.0 memóriakártyák fő jellemzői

  • CFast 2.0 formátumú memóriakártya
  • A SanDisk CFast 2.0 extrém gyorsaságot biztosít a profik számára
  • Ez a memóriakártya az újgenerációs fényképezőgépekhez és videokamerákhoz készült
  • Nagy sebességű írás és olvasás
  • A SanDisk CFast 2.0 kártya igényes és alapos tesztelésen esett át

Extrém sebesség extrém körülmények között

A kártya az adatok rendkívül gyors írását és olvasását biztosítja. A kártya írósebessége akár 430 MB/s is lehet, olvasósebessége pedig elérheti az 525 MB/s-t is. Ez hatékonyabbá teszi a képek készítésének, valamint a képek és a videók fényképezőgépről számítógépre való mozgatásának folyamatát is. Mi több, a kártya rendkívül ellenálló. Extrém körülmények között tesztelték, -25 és 85° C közötti hőmérsékleten problémamentesen használható.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa CFast 2.0

Sebesség

Kód:  DT341f40
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  SDCFSP-064G-G46D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10